Ενέργεια

SBC Energy Παρασκευή 21:30-22:00 Με τον Θοδωρή Παναγούλη και τον Λουκά Γεωργιάδη Καταγραφή και παρουσίαση όλων των εξελίξεων, τάσεων,  εταιρειών και ανθρώπων  που πρωταγωνιστούν στον τομέα της ενέργειας και διαμορφώνουν την ‘‘ενεργειακή ατζέντα‘‘ σε επίπεδο οικονομίας, επιχειρηματικότητας, αγοράς, θεσμών, τεχνολογίας.

Κατηγορία Ρεπορτάζ

Έρευνα: Οι εναλλακτικοί πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα

Το SBC ανοίγει το φάκελο «των εναλλακτικών παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας» στην Ελλάδα. Ο Ηλεκτρισμός στην χώρα μας «έφτασε» το 1889. Πρωταγωνιστικό ρόλο, εκείνο τον καιρό έπαιξαν κυρίως ξένες, πολυεθνικές εταιρίες ηλεκτρισμού που ανέλαβαν την δημιουργία των δικτύων παραγωγής και διανομής. Τον Αύγουστο του 1950 ιδρύθηκε η ΔΕΗ και ως εκ… περισσοτερα

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.