Οι ειδήσεις των 18:00 (16/06/2017)

Οι ειδήσεις των 18:00 (16/06/2017)

«Πράσινο φως» για δόση 8,5 δισ. ευρώ από το Eurogroup. Αισιοδοξία στην Κυβέρνηση. «Πυρ ομαδόν» από αντιπολίτευση. Προ ημερησίας συζήτηση ζητά ο Μητσοτάκης.

Ικανοποίηση για το Eurogroup μετέφερε ο Αλ.Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Επαφές με του πολιτικούς αρχηγούς τις επόμενες ημέρες. Θα συνεδριάσει και το υπουργικό Συμβούλιο.

Στο 1,4% ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat. Σε μηνιαίο επίπεδο ο δείκτης τιμών καταναλωτή διαμορφώθηκε στο -0,1%.

Αύξηση προσφυγικών ροών στα νησιά. Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα έφτασε τριψήφιος αριθμών μεταναστών. Μόνο το τελευταίο 24ωρο πέρασαν στα νησιά 151 άτομα.

Άρχισε η έρευνα της αστυνομίας για τα αίτια της φωτιάς στον πύργο του Λονδίνου. Στους 30 οι νεκροί. Ξεπερνούν τους 60 οι αγνοούμενοι.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.