Οι ειδήσεις των 18:00 (19/06/2017)

Οι ειδήσεις των 18:00 (19/06/2017)

Στην Αθήνα ο Μπιναλί Γιλντιρίμ. Συναντήσεις με Αλέξη Τσίπρα και Προκόπη Παυλόπουλο. «Ελπίζω οι επίδοξοι πραξικοπηματίες να μην κάνουν πραξικόπημα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις», δήλωσε ο τούρκος πρωθυπουργός. «Η τουρκική προκλητικότητα δεν μπορεί να συνεχιστεί», το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα.

Ενημερώνει την αντιπολίτευση για τη συμφωνία με τους δανειστές ο Αλέξης Τσίπρας. Στις 6 ξεκίνησε το ραντεβού με τον Σταύρο Θεοδωράκη, στις 7 με τον Βασίλη Λεβέντη.Αύριο στις 11 βλέπει τον Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 12 την Φώφη Γεννηματά και στη μία και μισή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τρόμος και πάλι στο Λονδίνο. Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πιστούς που έβγαιναν από τζαμί, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο. Συνελήφθη ένας 48χρονος. Φέρεται να φώναξε: «Θέλω να σκοτώσω όλους τους Μουσουλμάνους».

Εικόνες «αποκάλυψης» από την φονική πυρκαγιά στην Πορτογαλία. Στους 62 οι νεκροί, φόβοι ότι θα ξεπεράσουν τους 100. 600 πυροσβέστες προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πύρινη λαίλαπα. Τριήμερο πένθος κήρυξε ο πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα.

Πήρε τη μεγάλη πλειοψηφία, αλλά όχι τη σαρωτική νίκη που ήθελε ο Μακρόν. Το κόμμα του πήρε 341 από τις 566 έδρες. Στη Βουλή η Μαρίν Λεπέν. Ικανοποιημένη η Δεξιά με τις 113 έδρες. Παραιτήθηκε ο πρώτος γραμματέας του Σοσιαλιστικού κόμματος.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.