«Άθληση για όλους»: Αγώνες κολύμβησης με αθλητές και αθλήτριες άνω των πενήντα ετών

«Άθληση για όλους»: Αγώνες κολύμβησης με αθλητές και αθλήτριες άνω των πενήντα ετών

Η άθληση δε γνωρίζει ηλικία. Αυτός είναι το βασικό μήνυμα των παγκόσμιων αγώνων Άθληση για όλους που φιλοξενήθηκαν για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Αθλητές και αθλήτριες άνω των πενήντα ετών από 33 χώρες συμμετείχαν σε αγώνες κολύμβησης στον ναυτικό όμιλο βουλιαγμένης αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο.

Όλοι όσοι έλαβαν μέρος συναγωνίστηκαν κάτω από τον λαμπερό ήλιο της Ελλάδας έχοντας να πουν τα καλύτερα λόγια για την διοργάνωση

Από τις πιο πολυπλθέστερες ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν εκείνες της Ρωσίας και της Ουκρανίας με τους αθλητές των συγκεκριμένων χωρών να ξεχωρίζουν τόσο με τις αθλητικές τους επιδόσεις όσο και με την εμφάνισή τους

Τηλεοπτικός χορηγός των αγώνων ήταν το sbc tv

Περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.