Μοναδικό θέαμα στο 71ο Ελληνικό ντέρμπι ΟΠΑΠ

Μοναδικό θέαμα στο 71ο Ελληνικό ντέρμπι ΟΠΑΠ

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα είχαν όλοι όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στον ιππόδρομο Μαρκοπούλου.

Το 71ο ελληνικό ντέρμπι της εταιρίας ΟΠΑΠ ΑΕ, για ακόμη μια χρονιά ξεχώρισε, αποδεικνύοντας ότι οι ιπποδρομίες στην χώρα μας έχουν μπει σε μια νέα εποχή.

Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το μεγαλύτερο αθλητικό - κοινωνικό γεγονός του καλοκαιριού στον ιππόδρομο Μαρκοπούλου.

Πρωταγωνιστές, τα καλύτερα καθαρόαιμα άλογα και οι πλέον έμπειροι αναβάτες, που πρόσφεραν ένα απίστευτο θέαμα.

Νικητής του 71ου Ντέρμπι αναδείχθηκε ο αναβάτης Δημήτρης Δρόσος, ιππεύοντας τον ίππο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΓΚΤΟΥΜΗ, των Aegean Stables με προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα.

Το Ελληνικό Ντέρμπι τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος βράβευσε τον ιδιοκτήτη του νικητή ίππου κ. Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στο λαμπερό γκαλά έδωσαν το παρών περισσότεροι από 6.000 θεατές, φίλιπποι, άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου, το σύνολο της ιπποδρομιακής κοινότητας, καθώς και προσωπικότητες της μουσικής, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της μόδας.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.