ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

SBC CHANNEL

Ενημέρωση με ακρίβεια και εγκυρότητα

Το SBC, το μοναδικό οικονομικό κανάλι της χώρας, με συνεχή ροή ειδήσεων καθημερινά, από τις 10 πμ.

Με κεντρικό άξονα την οικονομία, παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις που προκύπτουν. Το SBC θέτει στο μικροσκόπιο την επικαιρότητα και δίνει στον τηλεθεατή τις προεκτάσεις της, με τη συνεργασία καταρτισμένων καλεσμένων από όλο το φάσμα της ελληνικής και διεθνούς οικονομικο-πολιτικής ζωής. Ταυτόχρονα ερμηνεύει τα γεγονότα, παράλληλα με τις εκτιμήσεις και τις εκθέσεις των Διεθνών Οίκων.

Το SBC στην Ψηφιακή Εποχή
Το πρόγραμμα του SBC προβάλλεται μέσω DIGEA από την ψηφιακή συχνότητα UHF54.

Το SBC και Πανελλαδικά
Το SBC προβάλλεται πανελλαδικά - πανευρωπαϊκά μέσω OTE TV και LIVESTREAMING.

Δίνοντας έμφαση στην Οικονομική, Επιχειρηματική, Κοινωνική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση, το SBC:

  • Παρέχει καθημερινή έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση για τις τρέχουσες  εσωτερικές και Διεθνείς οικονομικές εξελίξεις.
  • Έχοντας μία έμπειρη συντακτική ομάδα, συλλέγει πληροφορίες από μια πλειάδα πηγών στην Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική, καλύπτοντας την παγκόσμια ειδησιογραφία
  • Επιλέγει και παρουσιάζει τις ειδησεις με γνώμονα την καλύτερη και αποτελεσματικότερη ενημέρωση των τηλεθεατών-επενδυτών, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εύχρηστο και κατανοητό.
  • Η γνώση των ανθρώπων του SBC αναλυτών, εμπειρογνώμων, δημοσιογράφων και ακαδημαϊκών, αξιοποιεί τις πληροφορίες και τις μετατρέπει σε επενδυτικό εργαλείο για οικονομικές δραστηριότητες όπως το Real Estate, το Εμπόριο, το Μάρκετινγκ, το Χρηματιστήριο, την Τεχνολογία, την Αγορά Εργασίας, τη Ναυτιλία και την Υγεία
  • Ενημερώνει το κοινό για θέματα επενδυτικής συνείδησης και για το πλαίσιο και τους κανόνες που διέπουν το «επιχειρείν» στην Ελλάδα.
  • Παρουσιάζει έγκαιρα, τα σημαντικότερα επιχειρηματικά δρώμενα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Προβάλλει και ενισχύει την υγιή επιχειρηματικότητας, στηρίζοντας την προσπάθεια νέων επιχειρηματιών
  • Αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα που πιστοποιείται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001 :2000 , από το κορυφαίο διεθνή φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas Certification  για το πεδίο εφαρμογής : «ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ»
Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.