Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό βγαίνουν εκ νέου, στις 23 Νοεμβρίου, εγκαταστάσεις της γνωστής εταιρείας επίπλων Neoset η οποία βρίσκεται σε κατάσταση πτώχευσης. Η τιμή πλειστηριασμού, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ.

 

Επισπεύδουσα είναι η Eurobank Ergasias, ως εκπρόσωπος των ομολογιούχων δανειστών κοινού ομολογιακού δανείου το οποίο είχε εκδώσει στο παρελθόν η εταιρεία. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός περιλαμβάνει τη μεγάλη βιομηχανική μονάδα του εργοστασίου ξύλου στην περιοχή της Χαλκίδας, με τα τέσσερα κύρια βιομηχανικά κτίρια, τους βοηθητικούς χώρους και τους χώρους γραφείων, που είχαν ανακαινισθεί στο τέλος της δεκαετίας του 2000. Η κατάσχεση έγινε για το ποσό 150.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι εταιρεία είχε τεθεί σε καθεστώς πτώχευσης πριν από περίπου πέντε χρόνια σε συνέχεια των μεγάλων προβλημάτων ρευστότητας που αντιμετώπιζε, σε συνδυασμό και με την κατάρρευση των πωλήσεων.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγους μήνες είχαν βγει στο σφυρί ακίνητα του ιδρυτή της K. Aλεξανδράκη, όπως το ένα κτίριο στο N. Ψυχικό, και πιο πρόσφατα το μεγάλο εργοστάσιο της εταιρίας στο Bασιλικό Xαλκίδας

Share This