Ένα τελευταίο περιθώριο για την εξεύρεση λύσης για την υπόθεση της Χαλυβουργικής έδωσε σήμερα η ΔΕΗ, μετά από συνάντηση που είχε με το διευθύνοντα σύμβουλο της βιομηχανίας Γ. Σκινδήλια. Συγκεκριμένα, “εξαντλώντας κάθε περιθώριο συνεννόησης” όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η ΔΕΗ κάλεσε τον κ. Σκινδήλια για το θέμα του υπέρογκου χρέους των 31,8 εκατ. ευρώ και τον τερματισμό της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της μη πληρωμής των τρεχόντων λογαριασμών.

Όπως αναφέρει η ΔΕΗ, ο κ. Σκινδήλιας  δεσμεύθηκε ότι μετά από σχετική συνεννόηση με την ιδιοκτησία της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ θα υποβάλει στη ΔΕΗ σοβαρές προτάσεις την ερχόμενη Δευτέρα 10.12.2018. “Κατόπιν των ανωτέρω η Διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε ότι οι συνέπειες της άρσης εκπροσώπησης για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας προς την εν λόγω εταιρεία μετατίθεται για τη Δευτέρα 17.12.2018” τονίζει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Παράλληλα η ΔΕΗ κάλεσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων της Χαλυβουργικής προκειμένου να τους ενημερώσει αναλυτικά για το πρόβλημα. Η Διοίκηση της ΔΕΗ εκφράζει την ελπίδα, ότι εφόσον επιδειχθεί η επιβαλλόμενη υπευθυνότητα εκ μέρους της ιδιοκτησίας της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ μπορεί να βρεθεί λύση.  Σε κάθε περίπτωση ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του”, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Share This