Η Signet Jewelers: αναβάθμισε τις εκτιμήσεις της για το σύνολο της χρήσης. Η αναβάθμιση αυτή πραγματοποιήθηκε λόγω της συνδρομής των ισχυρότερων από ό,τι αναμενόταν πωλήσεων σε συγκεκριμένα brands, και των υψηλότερων διαδικτυακών πωλήσεων της πρόσφατης περιόδου.

Στο γ΄ τρίμηνο, η εταιρεία πώλησης κοσμημάτων λιανικής ανακοίνωσε ζημιές 29,9 εκατ. δολαρίων ή 74 σεντς ανά μετοχή, σε σχέση με τις ζημιές των 3,9 εκατ. δολαρίων ή 20 σεντς ανά μετοχή στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Οι δαπάνες αναδιάρθρωσης καθώς και το υψηλότερο κόστος (γενικό, διοικητικό, πωλήσεων), επηρέασε το καθαρό αποτέλεσμα της εταιρείας.

Σε προσαρμοσμένη βάση, η Signet ανακοίνωσε ζημιές 1,06 δολαρίων ανά μετοχή. Οι αναλυτές ανέμεναν ζημιές 1,10 δολαρίων ανά μετοχή.

Τα έσοδα αυξήθηκαν 3% στα 1,19 δισ. δολάρια, ελαφρώς υψηλότερα των προσδοκιών των αναλυτών για 1,16 δισ. δολάρια.

Οι συγκρίσιμες πωλήσεις αυξήθηκαν 1,6% σε σχέση με πέρυσι. Οι αναλυτές ανέμεναν αύξηση 0,1%.

Η εταιρεία αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή και τις προβλέψεις για τις συγκρίσιμες πωλήσεις. Τώρα αναμένει 4,15-4,40 δολάρια ανά μετοχή σε προσαρμοσμένη βάση, σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις για 4,05-4,40 δολάρια.

Επίσης, αναμένει πωλήσεις στο σύνολο της χρήσης ύψους 6,26-6,31 δισ. δολάρια, σε σχέση με τον προηγούμενο στόχο για 6,2-6,3 δισ. δολάρια.

Share This