Το αργότερο έως την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου θα πρέπει να γίνει η καταβολή των τελών κυκλοφορίας στο taxisnet, μετά και την παράταση που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών λίγο πριν την εκπνοή του 2018.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «προς διευκόλυνση των πολιτών παρατείνεται έως και την Παρασκευή 11.1.2019 η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2019 καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία».

Πολλοί ήταν οι φορολογούμενοι οι οποίοι επέλεξαν για ακόμα μία φορά να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματός τους ώστε να γλιτώσουν από την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, το τεκμήριο αλλά και το φόρο πολυτελούς διαβίωσης ο οποίος επιβάλλεται στους έχοντες Ι.Χ. άνω των 1.928 κυβικών.

Για όσους έχουν ήδη θέσει το αυτοκίνητό τους σε ακινησία ή σκοπεύουν να το κάνουν ποντάροντας στο γεγονός ότι μπορεί να τους επιστραφούν οι πινακίδες λίγο αργότερα – στη διάρκεια του έτους για ένα μήνα ή τρεις μήνες ή μέχρι το τέλος του 2019 – θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι το μέτρο αυτό δεν θα τεθεί σε ισχύ για το τρέχον έτος.

 

Share This