Με δύο σημαντικά βραβεία, ένα Gold κι ένα Silver, διακρίθηκε η PepsiCo Ελλάδας στα Commercial Interior Awards 2019, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 στο Gazarte.

H εταιρία βραβεύτηκε με Gold Award στην κατηγορία “Workplace – Best Interior, Office” για την ανακατασκευή των Κεντρικών της Γραφείων. Χώροι, επιφάνειας περίπου 3.200 m2 που αναπτύσσονται στο ισόγειο και σε δύο επίπεδα πάνω από αυτό, μετατράπηκαν από κλειστούς χώρους γραφείων σε open plan, και σχεδιάστηκαν εκ νέου με έμπνευση από την ιστορία της εταιρίας και τις κατά καιρούς διαφημιστικές καμπάνιες των προϊόντων της. Θεματικά meeting rooms διαφορετικών μεγεθών και χρήσεων, βρίσκονται διάσπαρτα για να εξυπηρετούν όλους τους εργαζόμενους όταν επιθυμούν συνεργασία ή απομόνωση. Η χωροθέτηση που εφαρμόστηκε καλύπτει πλήρως τόσο τις λειτουργικές όσο και τις αισθητικές ανάγκες της εταιρίας σήμερα.

Επίσης, η PepsiCo Ελλάδας βραβεύτηκε με Silver Award στην ενότητα “Workplace – Best Interior, Rest Area”, γεγονός που επιβεβαιώνει την ιδιαίτερη προσοχή που δόθηκε στους κοινόχρηστους χώρους, όπως αυτός που λειτουργεί το κεντρικό εστιατόριο της εταιρίας. Ένα van-canteen από λαμαρίνα εξυπηρετεί τους εργαζόμενους για το πρωινό, το σνακ ή το μεσημεριανό τους, ενώ τριγύρω υπάρχουν μακρόστενα τραπέζια και πάγκοι. Σε κάθε όροφο υπάρχουν μικρότερα kitchen diners σε pop art διάθεση και υλικά από παλιές διαφημίσεις της pepsi, των Quakers, των Lay’s κ.ά. Άπλετο φως μπαίνει από τα παράθυρα σε όλους τους χώρους. Καθιστικά υπάρχουν επίσης σε όλους τους ορόφους για τους επισκέπτες ή μια πιο χαλαρή συζήτηση ανάμεσα στους εργαζόμενους.

Η Ναυσικά Πανούση, Senior HR Manager Greece & Cyprus, δήλωσε σχετικά: “Χαιρόμαστε με την αναγνώριση αυτή, αλλά κυρίως χαιρόμαστε με την ακόμα πιο θετική διάθεσή που φέραμε στους ανθρώπους μας για συνεργασία και δημιουργικότητα. Τα χρώματα, το φως, η ιστορία της εταιρίας μας είναι διάχυτα, προσθέτοντας καθημερινά περισσότερο κέφι αλλά και έμπνευση στον τρόπο που συνεργαζόμαστε και δουλεύουμε.”

 

Share This