Η ERGO, σε μία εκδήλωση προς τιμή των συνεργατών της, γιόρτασε φέτος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τα τριάντα χρόνια ενεργούς παρουσίας της στην ελληνική αγορά, ενώπιον 1.500 και πλέον προσκεκλημένων της. Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι του Ομίλου ERGO, θεσμικών φορέων της ασφαλιστικής αγοράς και της Τράπεζας Πειραιώς, στρατηγικού συνεργάτη της ERGO, καθώς και στελέχη της  εταιρείας.

Η  εκδήλωση με κεντρικό μήνυμα “30 χρόνια Έργο” ξεκίνησε με ένα επετειακό video αφιερωμένο στην ίδρυση και την πορεία της ERGO στην Ελλάδα, με αναφορά στους εκάστοτε επικεφαλής της, που με το έργο τους συνέβαλαν στη διαμόρφωση της σημερινής ERGO.

Στη συνέχεια, ο κ. Andree Moschner, μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου ERGO και επικείμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. της ERGO Ελλάδος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη πορεία της ERGO στην Ελλάδα. Ειδικότερα ανέφερε ότι, η ERGO Ελλάδας την χρονιά που πέρασε κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία την ενσωμάτωση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, να ανανεώσει τη συνεργασία της με την Τράπεζα Πειραιώς μέχρι το 2030, αλλά κυρίως να μετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία επιτυγχάνοντας εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, η ERGO Ελλάδας έχει να επιδείξει μια κερδοφόρα αναπτυξιακή πορεία ανεξάρτητα από τις οικονομικές συνθήκες της αγοράς, οι οποίες δεν ήταν και οι πιο εύκολες. Κατόρθωσε να αναδειχθεί στους κλάδους κατά Ζημιών διατηρώντας παράλληλα σημαντικό μερίδιο στους κλάδους Ζωής και Υγείας”.

Ακολούθως, ο CEO της ERGO στην Ελλάδα κ. Θεόδωρος Κοκκάλας σε μια σύντομη αναφορά του στο παρελθόν και στις δυσκολίες που χρειάσθηκε να αντιμετωπισθούν στην 30χρονη πορεία της εταιρείας τόνισε: “Πολλά από αυτά που έπρεπε να κάνουμε, ανησυχούσαμε ότι δεν μπορούν να γίνουν. Τελικά, όμως τα καταφέραμε μαθαίνοντας κυρίως από τα λάθη μας χωρίς όμως να ξεχνάμε και τις σημαντικές επιτυχίες μας σε όλη αυτή την περίοδο. Διαμορφώσαμε μία εταιρεία με τις καλύτερες προοπτικές στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ανεξαρτήτως των δυσκολιών της ελληνικής οικονομίας. Πάγια δέσμευσή μας είναι ό,τι κάνουμε να δημιουργεί αξία στους πελάτες μας, στους συνεργάτες μας, στους εργαζόμενους της εταιρεία μας, στους μετόχους μας και σε τελική ανάλυση στην κοινωνία”.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη βράβευση των πρωταγωνιστών της σειράς των τηλεοπτικών επεισοδίων με τον τίτλο “Ένα Έργο, μια ιστορία”. Η ERGO δια του κ. Κοκκάλα, ευχαρίστησε και τίμησε τους πρωταγωνιστές της σειράς, ενώ βράβευσε και τον Μάριο Γκολέμη, ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και συνεργάτη της ERGO, ο οποίος αν και με κινητικά προβλήματα, είναι μέλος της ERGO Running Team και μετέχει τα τελευταία χρόνια μαζί με τους συνοδούς του στην κλασική διαδρομή του Mαραθώνιου δρόμου με σύνθημα “Μια Αστραπή η Ζωή, μα προλαβαίνουμε”.

Τέλος, το πρώτο μέρος της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των κορυφαίων συνεργατών όλων των δικτύων πωλήσεων της ERGO, που διακρίθηκαν το περασμένο έτος για τις επιδόσεις τους, ενώ απονεμήθηκε και τιμητική διάκριση στην Τράπεζα Πειραιώς, για την ιδιαίτερα επιτυχή συνεργασία της.

Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης τις εντυπώσεις έκλεψε η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα, η οποία με τη συνοδεία της 30μελούς συμφωνικής ορχήστρας “Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής” ερμήνευσε μεγάλες ελληνικές και διεθνείς επιτυχίες.

 

Share This