Μεγάλη συμμετοχή και αιτήσεις μέχρι τη τελευταία στιγμή περιελάμβανε η οριστικοποίηση των συμμετεχόντων στο 2ο road show των μετοχών της μεσαίας κεφαλαιοποίησης που πραγματοποιείται αύριο στο ξενοδοχείο Wyndham στη Πλατεία Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα πραγματοποιηθούν 450 συναντήσεις των 15 εισηγμένων από εγχώρια και ξένα θεσμικά χαρτοφυλάκια από 420 που είχαν πραγματοποιηθεί το 2018.

Οι εισηγμένες που συμμετέχουν και ενώ υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και γι’ άλλες να συμμετάσχουν αλλά δεν επαρκούσε η ξενοδοχειακή υποδομή είναι οι εξής: ΑΔΜΗΕ, Αegean, Autohellas, ΕΧΑΕ, Cenergy, Ελλάκτωρ, Ευρωπ. Πίστη, Γεκ Τέρνα, Ικτίνος, Καράτζης, Κρι Κρι, ΟΛΠ, ΟΛΘ, Πλαστικά Θρακης και Quest.

Στις προσωπικές συναντήσεις ή ανά ομάδες οι επενδυτές, Έλληνες και ξένοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν παρουσιάσεις για την ελληνική οικονομία καθώς και παρουσιάσεις από τις 15 εισηγμένες εταιρείες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις παραπάνω εισηγμένες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψουν νέα placement το επόμενο διάστημα εφόσον συνεχισθεί η ανοδική πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Share This