Η ΕΥΔΑΠ, πιστεύοντας πως η πορεία προς την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών της πρέπει να έχει συνεχή ροή, όπως ακριβώς και το νερό της, προχωράει συνεχώς στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της, με μία σειρά ψηφιακής διεκπεραίωσης αιτημάτων.
Στο νέο βίντεο της ενότητας «Μάθετε πώς…» με θέμα «Μάθετε πώς… Nα εγγραφείτε στο eΕΥΔΑΠ, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!», περιγράφονται τα βήματα για την εγγραφή στο eΕΥΔΑΠ, σε ένα περιβάλλον υψηλής ασφάλειας και σύμφωνο με την προστασία προσωπικών δεδομένων.Επίσης, παρουσιάζονται μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΥΔΑΠ.

Κάνοντας εγγραφή στο eΕΥΔΑΠ,υπάρχουν μεταξύ άλλων οι εξής δυνατότητες:

• Απόκτησηπρόσβασης στους λογαριασμούς όλων των παροχών με μία μόνο εγγραφή
• Επιλογή Λήψης Ηλεκτρονικού Λογαριασμού(eBILL) καταργώντας τον έντυποκαι μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα
• Ενημέρωσηχωρίς χρέωση για την έκδοση του λογαριασμού με email ή και sms
• Ενημέρωση χωρίς χρέωση για μεγάλες καταναλώσεις των παροχών μας με email ή και sms
• Διόρθωση των στοιχείων των παροχών, σε περίπτωση μεταβολής τους
• Υποβολήαιτήματοςγια την υπαγωγή στο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο(ΕΕΤ) και στα ειδικά τιμολόγια (φιλανθρωπικό, επαγγελματικό, πολυτεκνικό, υπερηλίκων)

Για να πραγματοποιηθεί η εγγραφή στο eEYΔAΠ, επισκεπτόμαστε το επίσημο websiteτης ΕΥΔΑΠ και επιλέγουμε στην αρχική σελίδα το σχετικό εικονίδιο για το eEYΔAΠ. Έπειτα, επιλέγουμε εγγραφή νέου χρήστη και μεταφερόμαστε αυτόματα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, όπου γίνεταιαυθεντικοποίηση των στοιχείων μας με την χρήση των κωδικών μας taxisnet.

 

Share This