Η παγκόσμια εταιρεία Πληροφορικής, INTRASOFT International, υπέγραψε νέα σύμβαση με το EUIPO – European Union Intellectual Property Office και έτσι εκτός από ανάπτυξη νέου λογισμικού και εφαρμογών, η INTRASOFT θα παρέχει και υπηρεσίες συντήρησης λογισμικού για το EUIPO.

Βάσει της καινούριας συμφωνίας, η INTRASOFT κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε ετών, θα στηρίξει την εκπόνηση του στρατηγικού σχεδίου του EUIPO μέσα από την παροχή τεχνολογικά προηγμένων IT/software υπηρεσιών. Επομένως, εκτός από την ανάπτυξη νέου λογισμικού και εφαρμογών, η εταιρεία θα παρέχει και υπηρεσίες συντήρησης λογισμικού. Στα πλαίσια της σύμβασης, η εταιρία θα αξιοποιήσει τα σημαντικά κέντρα ανάπτυξής της στην Ευρώπη, και θα τοποθετήσει εξειδικευμένο προσωπικό στην έδρα του ΕUIPO στο Αλικάντε της Ισπανίας και σε άλλες χώρες.

Το EUIPO συνεργάζεται με τις υπηρεσίες πνευματικής ιδιοκτησίας των κρατών μελών της ΕΕ, όπως επίσης  και με άλλους διεθνείς φορείς με σκοπό την ανάπτυξη εργαλείων και διαδικτυακών υπηρεσιών προς όφελος όλων των πολιτών. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, Αλέξανδρος Μάνος, δήλωσε τα εξής: «Το έργο αυτό αποτελεί πολύ σημαντική επιτυχία για την ομάδα της INTRASOFT λόγω του μεγέθους και της πολυπλοκότητας του. Πάνω από όλα, όμως, καθιστά σαφές ακόμα μία φορά ότι, στον τομέα των υπηρεσιών πληροφορικής στην αγορά της ΕΕ, η INTRASOFT αποτελεί την κορυφαία επιλογή. Το EUIPO είναι ένας από τους πλέον καινοτόμους οργανισμούς στον χώρο της πληροφορικής στην ΕΕ και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους επάνω σε νέες τεχνολογίες και εφαρμογές».

 

 

 

Share This