Μετατίθεται για δεύτερη φορά η προθεσμία υποβολής μη δεσμευτικών προσφορών εκ μέρους των ενδιαφερομένων επενδυτών για την Creta Farm. Η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης της εισηγμένης είχε ορίσει την 21 Σεπτεμβρίου ως την καταληκτική ημερομηνία προκαταρκτικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ωστόσο, ατύπως αυτή μετατέθηκε για σήμερα. Σύμφωνα ωστόσο με ασφαλείς πληροφορίες, δόθηκε εκ νέου παράταση στην όλη διαδικασία έως την προσεχή Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι χθες διεκόπη εκ νέου η Γ.Σ. των μετόχων της Creta  Farm, γεγονός που τυπικώς αλλά και ουσιαστικώς, έπαιξε ρόλο στην απόφαση παράτασης της προθεσμίας υποβολής μη δεσμευτικών προσφορών. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ενδιαφερόμενα επενδυτικά σχήματα αγγίζουν τα 10, ωστόσο παραμένει ανοιχτό αν τελικώς εμπλακούν έστω και μη δεσμευτικά στη διαδικασία.

Επιπλέον, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εκκρεμεί η υπογραφή ενεχυρίασης των μετοχών των βασικών μετόχων (Μ. Δομαζάκι και Κ. Δομαζάκη) προς τις πιστώτριες τράπεζες της εταιρίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τελική μεταβίβαση είναι δρομολογημένη για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Υπενθυμίζεται τέλος ότι ταυτόχρονα προετοιμάζεται το σχέδιο αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης της Creta Farm μέσω υπαγωγής στο άρθρο 106 του Πτωχευτικού. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό η κατάθεση τοποθετούνταν έως τα μέσα Οκτώβρη, προθεσμία που φαίνεται να υποσκελίζεται από τις εξελίξεις.

Share This