Σε συνεργασία με το BCA College, η Κωτσόβολος παρέχει μία υποτροφία στο προσωπικό της για φοίτηση σε 4ετές προπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής του. Οι εργαζόμενοι μπορούν να συνεχίσουν οι ίδιοι τις σπουδές τους ή να διαθέσουν την υποτροφία στα παιδιά τους. Η επιλογή θα γίνει από το BCA College ακολουθώντας τα κριτήρια εισαγωγής όλων των φοιτητών στο κολλέγιο.

Το BCA College είναι το πρώτο ιδιωτικό κολλέγιο στην Ελλάδα, που με 50 χρόνια εμπειρίας, προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες της, ενώ σε συνεργασία με το Plymouth University, παρέχει εξειδικευμένα προγράμματα με προσανατολισμό στην επιχείρηση και τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Η Κωτσόβολος προωθεί την καινοτομία και θέτει την εξέλιξη των ανθρώπων της ως προτεραιότητα, γι’ αυτό έχει ενσωματώσει στη φιλοσοφία της τη συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων της, αφιερώνοντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης με πάνω από 350 σεμινάρια το χρόνο, ενώ δημιούργησε δύο ειδικούς χώρους εκπαιδεύσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που απαιτούνται για την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

 

 

 

 

Share This