Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης μαζί με στελέχη της Lidl Ελλάς επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του εμφιαλωτηρίου της εταιρείας Ελληνικά Κελλάρια Οίνων ΑΕ στο Μαρκόπουλο Αττικής. Την επόμενη μέρα επισκέφθηκαν τα κελάρια, τους αμπελώνες και τις μονάδες εμφιάλωσης της Cavino Οινοποιίας Ποτοποιίας ΑΕ στο Αίγιο, αλλά και το κτήμα του Μεγάλου Σπηλαίου. Η στρατηγική συνεργασία της εταιρείας με τα Ελληνικά Κελλάρια Οίνων μετρά 20 χρόνια, ενώ με την Cavino 12 χρόνια.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα στάδια της εμφιάλωσης και τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας που τηρούνται σε όλη την παραγωγική διαδικασία. Ταυτόχρονα, δοκίμασαν τα κρασιά των δύο εταιρειών που εμφιαλώνουν για λογαριασμό της Lidl Ελλάς. Στο πλαίσιο της οινογνωσίας παρουσιάστηκαν και 8 νέοι κωδικοί από τοπικά παραδοσιακά τυριά, τα οποία θα διατίθενται από τον Νοέμβριο στα καταστήματα της εταιρείας.

 

 

 

 

 

Share This