Το βραβείο στρατηγικής ανάπτυξης της χρονιάς κέρδισε η ελληνική καινοτόμος εταιρεία για τη δραστηριότητα της ως παρόχος ηλεκτρικής ενέργειας. Στην ελίτ των επιχειρήσεων της Ευρώπης για το 2018 κατατάσσεται η WATT + VOLT, ξεχωρίζοντας με τη διάκριση της ως “Εθνικός Νικητής” στην κατηγορία Βραβείο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Χρονιάς, “Award for Growth Strategy of the Year”.

Η ελληνική καινοτόμος επιχείρηση δραστηριοποιείται στην αγορά προμήθειας ενέργειας έχοντας ήδη καταξιωθεί για την παροχή καινοτόμων και σύγχρονων υπηρεσιών. Ένα ακόμη σημαντικό σημείο διαφοροποίησης της WATT+VOLT αποτελεί το γεγονός ότι στην αγορά προμήθειας δίνει έμφαση στην ανάπτυξη του πελατολογίου εξίσου στους οικιακούς όσο και στους επαγγελματικούς πελάτες της χαμηλής και της μέσης τάσης.

Σε ό,τι αφορά τα European Business Awards,  αποτελούν μια από τις πιο σημαντικές διακρίσεις που μπορεί να λάβει μια επιχείρηση διεθνώς καθώς πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Στα European Business Awards συμμετέχουν 120 χιλιάδες εταιρείες, από τις οποίες σε πρώτη φάση γίνεται η προεπιλογή  των εταιρειών που αξίζουν την προσοχή. Σε δεύτερη φάση αναδεικνύονται οι περίπου 300 επιχειρήσεις που ψηφίζονται ως Εθνικοί νικητές.  Οι Εθνικοί νικητές προκρίνονται στον τελικό του διαγωνισμού όπου και θα διεκδικήσουν τα βραβεία σε διαφορετικές κατηγορίες. Στο φετινό τελικό που θα διεξαχθεί στη Βαρσοβία 3 και 4 Δεκεμβρίου, συμμετέχουν σε διάφορες κατηγορίες 26 εταιρείες, με τη WATT+VOLT να είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία στην κατηγορία Growth Strategy of the Year.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This