Τον ρόλο και τις προοπτικές της Θεσσαλονίκης ως διεθνούς εμπορικού κόμβου υπογραμμίζει και αξιοποιεί η εταιρεία ταχυμεταφορών και logistics DHL Express. Η DHL Hellas ελληνικός βραχίονας του γερμανικού κολοσσού των μεταφορών, ξεκινά μία σημαντική επένδυση, αναβαθμίζοντας την παρουσία της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Mετά τη μεγάλη επένδυση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στο οποίο διαθέτει ένα σύγχρονο κέντρο διαλογής, DHL δημιουργεί ένα υπερσύγχρονο κέντρο logistics προϋπολογισμού 7 εκατ. ευρώ στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Οι υπογραφές για το έργο θα μπουν από την DHL Express Ελλάδος και τη FRAPORT σε ειδική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου, όπου αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ενίσχυση της παρουσίας της DHL στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα καταδεικνύει τη δυναμική που επιδεικνύουν οι ελληνικές εξαγωγές, σε συνδυασμό με την άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Επίσης, η επένδυση της DHL στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ανοίγει νέους ορίζοντες στη FRAPORT Greece στον τομέα των εμπορευματικών μεταφορών.

 

 

 

 

 

 

Share This