Η νέα προσωρινή διοίκηση προχωρά στην υποβολή του αιτήματος ώστε η Creta Farms να προστατευτεί  από τους πιστωτές της. Θέμα ωρών η υποβολή αιτήματος υπαγωγής της Creta Farms στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα προσωρινή διοίκηση προχωρά στην κίνηση αυτή υποβάλλοντας αίτημα στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου, ώστε να προστατευτεί η αλλαντοβιομηχανία από τους πιστωτές της και να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή.

Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία εξέρευσης επενδυτή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στο data center οι έξι ενδιαφερόμενοι μνηστήρες έχουν πρόσβαση ώστε να αποκτήσουν καλύτερη εικόνα για την εταιρεία και να προχωρήσουν, ενδεχομένως, στην επόμενη φάση, δηλαδή στην κατάθεση δεσμευτικής προσφοράς.

Έτσι μη δεσμευτικές προσφορές έχουν καταθέσει οι: Σπύρος Θεοδωρόπουλος (μέσω της αλλαντοβιομηχανίας ΝΙΚΑΣ), Δημήτρης Βιντζηλαίος (του fund Impala Invest και βασικός μέτοχος της Λακωνικής Τροφίμων), ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Δουζόγλου, το fund Lime Capital Partners (έχει εξαγοράσει τη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη») και το αμερικανικό fund HIG. Ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για την χορήγηση παράτασης στην υποβολή δεσμευτικών προσφορών και εκτιμάται ότι τελικώς δεν θα είναι η 31η Οκτωβρίου η καταληκτική προθεσμία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This