Με το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος και με τη δημιουργία μιας νέας, υπερσύγχρονης μονάδας που θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγή ανθρακούχου νερού, ολοκλήρωσε τη μεγάλη επένδυση ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ η ΖΑΡΟΣ ΑΕ, στο εμφιαλωτήριο της εταιρείας στο χωριό Ζαρός, που βρίσκεται στους πρόποδες του Ψηλορείτη.

Πιο συγκεκριμένα, είναι ήδη διαθέσιμο στους καταναλωτές σε όλη τη χώρα το νέο προϊόν του ZARO’S, Sparkling Water Lemon&Lime. Οπως αναφέρει η εταιρεία, η σύστασή του συνδυάζει τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ZARO’S, με τη φρεσκάδα και το απαλό φυσικό άρωμα του λεμονιού-λάιμ. Το νέο προϊόν ανήκει στην κατηγορία των flavor waters και συνδυάζει το βραβευμένο ανθρακούχο νερό ZARO’S με τα φυσικά αρώματα του Λεμονιού και του Lime χωρίς προσθήκη συντηρητικών και γλυκαντικών και με πλήρη απουσία θερμίδων.

To Sparkling ZARO’S lemon lime διατίθεται στη συσκευασία των 330 ml που θεωρείται ιδανικό μέγεθος για τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων. Παράλληλα, μέσα από τη νέα μονάδα, δυναμικότητας 13.000 φιαλών ανά ώρα, θα ενισχυθεί η παραγωγή ανθρακούχου νερού, ώστε να καλύψει την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση που παρουσιάζει τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στις περίπου 15 χώρες όπου η εταιρεία έχει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα.

 

 

 

 

 

 

 

Share This