Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με επενδυτή για το ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς βρίσκεται η Τεχνική Ολυμπιακή, όπως γνωστοποίησε η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ενδιαφερόμενος επενδυτής φέρεται να είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ιδιοκτήτης του Μακεδονία Παλάς και του πρώην Ξενία Παλιουρίου Χαλκιδικής, όπου σχεδιάζει επένδυση 80 εκατ. ευρώ για τουριστικό συγκρότημα.

Η ανακοίνωση της Τεχνικής Ολυμπιακής έχει ως εξής:

Σε συνέχεια της από 21.1.2019 ανακοίνωσης, η Εταιρεία με την επωνυμία ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. (εφεξής Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από επενδυτές, αποφάσισε με γνώμονα το συμφέρον της Εταιρείας, να εισέλθει σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με επενδυτή, προκειμένου ο τελευταίος να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. Υπενθυμίζεται, συναφώς, ότι η Εταιρεία έχει εισφέρει τις μετοχές της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ A.E. στην εταιρεία με την επωνυμία «T.O INTERNATIONAL HOLDING Ltd». Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε νέα εξέλιξη επί του θέματος.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Ιβάν Σαββίδης είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία φέρεται να ζήτησε επιτάχυνση των διαδικασιών για την αδειοδότηση της επένδυσης στην έκταση του πρώην Ξενία Παλιουρίου, που αγόρασε από το ΤΑΙΠΕΔ το 2013.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This