Συνολικά 136 ξενοδοχεία τα οποία διαχειριζόταν η Thomas Cook, προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της το 2020 η TUI. Μεταξύ αυτών, τα 16 βρίσκονται στην Ελλάδα, περιλαμβανομένου του 4άστερου Louis Plagos Zante Beach στη Ζάκυνθο, που λειτουργούσε ως Sentido. Όπως δήλωσε ο Erik Freimuth,  TUI Hotels and Resorts MD, μετά την κατάρρευση της Thomas Cook, η TUI ξεκίνησε να υπογράφει συμβάσεις με ξενοδόχους, που συνεργαζόταν με τον  Thomas Cook. Επιδίωξη ήταν να πάρει ένα “δίκαιο” μερίδιο από τις πρώην συμβάσεις του Thomas Cook με ξενοδοχεία, καθώς δεν είχε νόημα να πάρει όλες τις συμβάσεις.

Αντίθετα, η TUI ήταν εξ αρχής πρόθυμη να καλύψει το κενό των 2 εκατ. επιβατών, που άφησε ο Thomas Cook. Kαι αυτό το έκανε, προσθέτοντας δύο εκατομμύρια θέσεις σε πτήσεις προς προορισμούς όπως η Τουρκία, η Ελλάδα, οι Βαλεαρίδες, οι Κανάριες Νήσοι και το Μεξικό. Τα 136 ξενοδοχεία περιλαμβάνουν 10 TUI Platinum resorts και τρία SplashWorld συγκροτήματα κατοικιών, που απευθύνονται σε οικογένειες. Τα 56 από αυτά τα ακίνητα θα προσφέρονται αποκλειστικά από την TUI το 2020.

Όπως υπογραμμίζει η TUI, ο όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ξενοδοχείων δημοφιλών στους πελάτες του Thomas Cook, που θα μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν τις διακοπές τους σε αυτά τα υπέροχα θέρετρα. Από τα 136 ξενοδοχεία, τα 19 βρίσκονται στην Τουρκία, τα 16 στην Ελλάδα, τα 6 στις Βαλεαρίδες Νήσους, τα 22 στα Κανάρια Νησιά και τα υπόλοιπα σε μακρινούς προορισμούς.

 

 

 

 

 

 

 

Share This