Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος και βασικός μέτοχος της αλλαντοβιομηχανίας ΝIΚΑΣ, δεν θα  καταθέσει σύμφωνα με πληροφορίες, δεσμευτική προσφορά για την απόκτηση της Creta Farms, ενώ αύριο 6 Νοεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι, συζητείται νέο αίτημα των τραπεζών προς το Πρωτοδικείο Ρεθύμνου για μεταρρύθμιση της προσωρινής διαταγής με την οποία διορίστηκε προσωρινό διοικητικό συμβούλιο στην εταιρία μέσω της οποία αποκαλύπτεται ότι οι τράπεζες δεν έχουν λάβει ενέχυρο ούτε τα σήματα και τις ευρεσιτεχνίες ούτε την απαίτηση περίπου 9 εκ ευρώ από την Ευρωκρέτα.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον κ. Θεοδωρόπουλο  η Creta Farms παρουσιάζει ανυπέρβλητα προβλήματα που καθιστούν την επένδυση μη αποδοτική για τον όμιλο ΝΙΚΑΣ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η μελέτη των στοιχείων, μετά το άνοιγμα του data room σε όσους υπέβαλαν μη δεσμευτικές προσφορές κατά την πρώτη φάση της διαδικασίας, αποκάλυψε την πραγματική κατάσταση της εταιρίας και απογοήτευσε το επιτελείο της ΝΙΚΑΣ το οποίο προχώρησε σε αρνητική εισήγηση, η οποία  έγινε αποδεκτή από τον Mr Chipita.
Με την αποχώρηση Θεοδωρόπουλου από της διαδικασία μειώνεται ο αριθμός των υποψηφίων και εικάζεται ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων οι δεσμευτικές προσφορές δεν θα υπερβούν τις τρεις.

 

 

 

 

 

 

Share This