Πράσινο φως έδωσαν οι αρμόδιες αρχές για να προχωρήσουν οι εργασίες εκσυγχρονισμού δύο 12όροφων ξενοδοχείων στην Ομόνοια. Ειδικότερα, η Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων χορήγησε άδεια για την ανακαίνιση ξενοδοχείου 4 αστέρων, εσωτερικές διαρρυθμίσεις, επισκευή των όψεων, εκσυγχρονισμό οικοδομικών εγκαταστάσεων και διαφοροποίηση της δυναμικότητας του που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 1. Η άδεια χορηγήθηκε στην μισθώτρια εταιρεία EASTMED CAPITAL PROPERTY 3 M IKE. Πρόκειται για το ιστορικό ξενοδοχείο Acropol το οποίο θα επαναλειτουργήσει από τη διεθνή αλυσίδα Ισραηλινών συμφερόντων Βrown Hotels με δυναμικότητα 165 δωμάτια και την επωνυμία Βrown Acropol.

Παράλληλα, πράσινο φως δόθηκε από την υπηρεσία δόμησης του Δήμου Αθηναίων και στην εταιρεία  SMB 8 B.V. για εσωτερικές διαρρυθμίσεις, επισκευή όψεων  και εκσυγχρονισμό εγκαταστάσεων σε υφιστάμενο κτίριο που λειτουργούσε επίσης παλαιότερα ως ξενοδοχείο στην οδό Μ. Κοτοπούλη 11 και Βερανζέρου 25. Σύμφωνα με πληροφορίες και εκτός απροόπτου και αυτό το ξενοδοχείο θα επαναλειτουργήσει από τηνBrown Hotels.

Σημειώνεται ότι η Brown Hotels έχει υπομισθώσει στην περιοχή και το πρώην ξενοδοχείο La Mirage και αναδεικνύεται έτσι η ισχυρότερη ξενοδοχειακή δύναμη στη περιοχή της Ομόνοιας. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Brown Hotels προχώρησε πρόσφατα και στην πρώτη της επενδυτική κίνηση στη Θεσσαλονίκη για τη λειτουργία ενός ακόμη ξενοδοχείου.

 

 

 

 

 

 

 

Share This