Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθνικής Ασφαλιστικής απέστειλε επιστολή στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και στον κεντρικό παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων, Νίκο Χατζηνικολάου, με αφορμή ρεπορτάζ για την ΕΤΕ στο οποίο αναφέρθηκε ότι «ο κ. Μυλωνάς (Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΕ) προχωρά και στο κλείσιμο της Εθνικής Ασφαλιστικής».

Όπως τονίζει η συγκεκριμένη επιστολή, «οι αναφερόμενες στο ρεπορτάζ πληροφορίες περί κλεισίματος της Εταιρίας είναι πλήρως αναληθείς.

Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής συνυπέγραψαν στις 27/9/2019 την νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας αλλά και τον Εσωτερικό Κανονισμό Εργασίας, ρυθμίζοντας από κοινού τα εργασιακά θέματα και διασφαλίζοντας ένα ασφαλές λειτουργικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους.

Ουδέποτε, εξάλλου, υπήρξε υπόνοια ή απόφαση περί “κλεισίματος” της Εθνικής Ασφαλιστικής. Άλλωστε, οι εργαζόμενοι το ακριβώς αντίθετο θεωρούν, έχοντας την πρόθεση και τον στόχο μαζί με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να αναπτύξουν στρατηγικά, να ενδυναμώσουν ουσιαστικά και να ισχυροποιήσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Εταιρίας μας στον ασφαλιστικό κλάδο.

Ως εκ τούτου σας καλούμε να ανακατασκευάσετε / αναδιατυπώσετε το περιεχόμενο του χθεσινού ρεπορτάζ, καθώς τέτοιου είδους ρητές δηλώσεις περί «κλεισίματος» της Εθνικής Ασφαλιστικής μόνο άσκοπη αναστάτωση και αναταραχή έχουν προκαλέσει στους πελάτες, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους της Εταιρίας μας..

Ο Σύλλογος αναφέρει τώρα ότι «παρά την επιστολή μας, ο σταθμός δεν ανασκεύασε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων, αφήνοντας την ψεύτικη “είδηση” ασχολίαστη.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους εργαζόμενους, τα παραγωγικά δίκτυα πωλήσεων αλλά και όλους τους ασφαλισμένους στην Εταιρία μας πολίτες, ότι η παραπάνω αναφορά για “κλείσιμο” της Εταιρίας είναι απόλυτα ψεύτικη και κατασκευασμένη και να τους διαβεβαιώσουμε ότι η Εθνική Ασφαλιστική των 128 χρόνων λειτουργίας αποτελεί την Ελληνική Εταιρία που παρέχει με αξιοπιστία, φερεγγυότητα και σιγουριά την κάλυψη της ζωής, της υγείας και της περιουσίας τους διαχρονικά, χθες, σήμερα αλλά και στο μέλλον.

Οι εργαζόμενοι και τα δίκτυα πωλήσεων είναι παρόντες για να διασφαλίσουν την αναπτυξιακή πορεία της Εταιρίας, αλλά και να προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι η απόφαση της ΕΤΕ για πώληση της Εταιρίας μας είναι επιχειρηματικά, εθνικά αλλά και ηθικά λανθασμένη».

 

 

 

 

 

 

 

Share This