Στην παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα και στις πωλήσεις που πραγματοποίησε στο τρίτο τρίμηνο του έτους για τα Commercial PCs αναφέρεται, με ανακοίνωση της, η Dell, με αφορμή και την ολοκλήρωση του Technologies Forum 2019. Σύμφωνα με την εταιρεία, παρέχει σήμερα στην Ελλάδα «μια ευρεία γκάμα συστημάτων client που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να δημιουργήσουν λύσεις υψηλής παραγωγικότητας για τους εργαζομένους τους με υψηλό επίπεδο ασφάλειας, με υπηρεσίες υποστήριξης που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους και με την ευελιξία που απαιτούν τα τμήματα ΙΤ».

Στην κατηγορία των Commercial PCs η Dell είναι «ηγέτιδα» στην αγορά (συμπεριλαμβάνοντας και τα συστήματα workstations) με ποσοστό 30,7% (σε μονάδες) και ανάπτυξη σε επίπεδο τριμήνου 24,7%. Στον τομέα των commercial desktops η εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας για 5ο συνεχόμενο τρίμηνο με μερίδιο 35,3% (σε τεμάχια).

Επίσης, βρίσκεται στην 3η θέση στην κατηγορία των commercial notebooks, με μικρή διαφορά από την 2η θέση, με μερίδιο 24% και ανάπτυξη σε επίπεδο τριμήνου 97,2% και σε επίπεδο έτους 33,5%. Στον τομέα των σταθμών εργασίας, η εταιρεία βρίσκεται στην 2η θέση με μερίδιο 41,3% και ανάπτυξη σε ετήσια βάση 129,6% και σε επίπεδο τριμήνου 4,4%. Η Dell Technologies πέραν των συστημάτων client παρέχει στις ελληνικές επιχειρήσεις λύσεις για τα συστήματα υποδομών ΙΤ που περιλαμβάνουν μια πλήρη οικογένεια servers, συστημάτων storage και networking καθώς και λογισμικό διαχείρισης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This