Η Andromeda Seafood Group ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Nireus SA και της Selonda SA. Ο συνδυασμός των Andromeda, Nireus και Selonda αναφέρεται πως «θα δημιουργήσει ένα σημαντικό μεσογειακό παράγοντα υδατοκαλλιέργειας στην παραγωγή τσιπούρας και λαβρακιού».

Σε συνέχεια των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων των Σελόντα και Νηρεύς, διορίζεται ο Γεώργιος Φραγκούλης ως νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Νηρεύς και διορίζεται ως νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Σελόντα ο Λεωνίδας Κολιούλης.

Ο Alex Myers, Διευθύνων Σύμβουλος της Andromeda Seafood Group, δήλωσε: «Η ολοκλήρωση σηματοδοτεί την αρχή της επόμενης φάσης στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας με τη φιλοδοξία να να τεθούμε επικεφαλής στη μεσογειακή υδατοκαλλιέργεια. δουλεύοντας μαζί, μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλο, ενισχύοντας τις δραστηριότητές μας και συνεχίζοντας να παρέχουμε μια υγιή εμπειρία μεσογειακών θαλασσινών για τους πελάτες μας και τις οικογένειές τους. Καθώς αρχίζουμε να αξιοποιούμε τα ταλέντα των εταιρειών μας και να μοιραζόμαστε τις καλύτερες πρακτικές, είμαστε πιο αισιόδοξοι από ποτέ για το μέλλον και τα αποτελέσματα που θα επιτύχει η συνδυασμένη εταιρεία».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This