Το Χρυσό Βραβείο «Εξαγωγικής Αριστείας Βιομηχανικού Προϊόντος» απονεμήθηκε στην Intracom Defense και όχι άδικα αφού το 97% του κύκλου εργασιών της είναι εξαγωγές. Η απονομή έγινε στο πλαίσιο του θεσμού «Made in Greece 2019», που πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Την απονομή του βραβείου στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της IDE, κ. Γεώργιο Τρουλλινό, έκανε ο Υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια κ. Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης.

Με την διάκριση αυτή επιβραβεύεται η ποιότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια για προϊόντα της IDE με μεγάλη προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία, μέσα σε περιβάλλον δύσκολων διεθνών οικονομικών συνθηκών, που έχουν σαν αποτέλεσμα οι εξαγωγές της τα τελευταία χρόνια να φθάσουν σε ποσοστό πάνω από 97% του κύκλου εργασιών της. Παράλληλα η IDE συνεισφέρει περίπου το 5% των συνολικών ελληνικών εξαγωγών στις ΗΠΑ, ενώ αναθέτει σημαντικό ποσοστό του έργου της σε άλλες ελληνικές εταιρίες συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Η εκδήλωση «Made in Greece» είναι από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις και εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης πολιτικοί, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, διαφόρων φορέων βιομηχανίας, επιμελητήριων καθώς και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

 

 

 

 

 

Share This