Σε «True Leader» αναδείχθηκε η Autohellas Hertz στην 9η διοργάνωση «True Leaders Awards» της ΙCAP για το έτος 2018, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία σημαντικών θεσμικών εκπροσώπων αλλά και διακεκριμένων στελεχών επιχειρήσεων. Η συγκεκριμένη διάκριση, βασίστηκε σε συγκεκριμένα μετρήσιμα κριτήρια. Σύμφωνα με αυτά, η Autohellas Hertz, αναδείχθηκε κορυφαία εταιρεία του κλάδου μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτων αφού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρίες του 2018. Παράλληλα, συμπεριλαμβάνεται στις εταιρίες που για το ίδιο χρονικό διάστημα κατάφεραν να αυξήσουν το προσωπικό και τις θέσεις εργασίας τους και βρίσκονται σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου τους βάσει του κύκλου εργασιών τους, παρουσιάζοντας παράλληλα ιδιαίτερα υψηλό ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Ειδικότερα, τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει σημειώσει εξαιρετική άνοδο των οικονομικών και αναπτυξιακών της μεγεθών. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών αυξήθηκε από €189,1€ εκ. το 2017 σε 221,1€εκ. το 2018 και σήμερα η Autohellas Hertz αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου στη χώρα μας. Αντίστοιχη ήταν η αύξηση του κύκλου εργασιών του Ομίλου Autohellas από 340,6€ εκ. το 2017 σε 470,4€ εκ. το 2018. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, και διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης. Έχοντας το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης όλων των brand names της Hertz International (Hertz, Thrifty, Dollar, Firefly) η Autohellas αποτελεί το μεγαλύτερο εθνικό franchisee της Hertz παγκοσμίως.

Στην τελετή συμμετείχαν 350 Ανώτατα Στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς. Τα βραβεία απένειμαν, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, o Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, και οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), και Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ICAP

Το βραβείο στον κ. Ευάγγελο Φυτάλη, Εμπορικό Διευθυντή Operating Leasing παρέδωσε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

 

 

 

 

 

 

 

Share This