Πέντε βραβεύσεις σημαντικών προσώπων της επιχειρηματικής και ναυτιλιακής κοινότητας θα πραγματοποιηθούν από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΒΕΠ), την προσεχή Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17.30, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης για τον εορτασμό του Νέου Έτους.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το ΕΒΕΠ κατ’ έτος στην καθιερωμένη εκδήλωσή του, που λαμβάνει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου στον Πειραιά, τιμά πρόσωπα που έχουν διακριθεί στο επιχειρείν αλλά και για τη γενικότερη προσφορά τους στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Στην ίδια εκδήλωση θα αναγορευθεί σε επίτιμο μέλος του Ε.Β.Ε.Π. η οικογενειακή επιχείρηση «ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΗΛΙΟΣ», ως αναγνώριση της εκατονταετούς επιχειρηματικής της δραστηριότητας, χάρη στην οποία έχει αναδειχθεί ως μία εκ των λαμπρότερων ελληνικών επιχειρήσεων με εξωστρεφή δυναμική.

Φέτος θα βραβευτούν:

H Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, κ. Zhang Qiyue, για τη συμβολή της στην περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών οικονομικών και πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, καθώς και οι κ.κ.:

Γ. Πατέρας, Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Σ. Παληός, Πρόεδρος της εταιρείας «Diana Shipping Inc.»

Δ. Ανδριόπουλος, Πρόεδρος της εταιρείας «Dimand Real Estate»

Ν. Γιαννόπουλος, Πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρείας «Ν. Γιαννόπουλος-Π. Αγγελόπουλος ΑΕΒΕ».

Share This