Εφόσον ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, η προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τον διορισμό νέας διοίκησης θα είναι άμεση, ίσως κι εντός της επόμενης εβδομάδας – «Παραμένω βασικός μέτοχος» απαντά ο Δ. Κουτσολιούτσος. Στην άμεση αντικατάσταση του συνόλου των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Folli – Follie, με εξαίρεση τα δύο που η ίδια διόρισε τον Δεκέμβριο, οπότε και απομάκρυνε τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, προσανατολίζεται η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Εφόσον ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, οι οποίες συνδέονται και με την αξιολόγηση των ευρημάτων της χθεσινής εφόδου που πραγματοποίησε κλιμάκιο της Επιτροπής στα γραφεία της εταιρείας, η προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τον διορισμό νέας διοίκησης θα είναι άμεση. Ενδεχομένως και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Και σε κάθε περίπτωση πριν από την προγραμματισμένη έκτακτη γενική συνέλευση για τις 20 Φεβρουαρίου, οπότε ο βασικός μέτοχος της επιχείρησης που ελέγχει την πλειοψηφία, και κατηγορούμενος για σειρά βαρύτατων αδικημάτων που σχετίζονται με το σκάνδαλο της πρωτοφανούς ακόμη και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο παραποίησης των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας, επιδιώκει να τοποθετήσει διοίκηση της επιλογής του.

Περαιτέρω πρωτοβουλίες της Επιτροπής σχετικά με την εν λόγω γενική συνέλευση και την εταιρεία εν γένει θα πρέπει επίσης να αναμένονται, καθώς οι πρόσφατες εξελίξεις έκαμψαν και τις τελευταίες επιφυλάξεις στην κορυφή της Κεφαλαιαγοράς.

 

 

 

 

 

Share This