Η Fanta διακρίθηκε ανάμεσα στα καλύτερα προϊόντα για το 2020 στον διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς». Τα limited edition κουτάκια της Fanta, αυτά που σχεδίασαν νεαροί καλλιτέχνες στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Draw The Can, Yes You Can», θα φέρουν τον τίτλο «Προϊόν της Χρονιάς 2020». Μέσω του διαγωνισμού, η Fanta προσκάλεσε τους νέους 13-19 ετών να αναδείξουν το σχεδιαστικό τους ταλέντο.

Έτσι, δημιουργήθηκαν πέντε ξεχωριστά σχέδια από Έλληνες εφήβους, με πηγή έμπνευσης όλα όσα μπορείς να βρεις «Μόνο Εδώ» στην Ελλάδα. «Η βράβευσή μας από έναν διαγωνισμό διεθνούς βεληνεκούς, όπως το Προϊόν της Χρονιάς 2020, μέσω της ψήφου των καταναλωτών, αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα Marketing της Fanta.

Εμείς ως μέλη της μεγάλης οικογένειας της Coca-Cola, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές καινοτόμα προϊόντα και εμπειρίες, όπως άλλωστε πράττουμε στην ελληνική αγορά τα τελευταία 50 χρόνια», ανέφερε ο Γιώργος Φλωρόπουλος, Brand Manager Fanta & Sprite, Coca-Cola Hellas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This