Θετικό αντίκτυπο πιστώνεται η διοίκηση της εταιρείας, από την επενδυτική κοινότητα, για την όλη διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης. Από σήμερα Τρίτη 3η μέρα του 3ου μήνα του χρόνου, μέχρι και την Πέμπτη, υλοποιείται η διαδικασία της Δημόσιας Προσφοράς. Η εταιρεία σκοπεύει να αντλήσει ποσό της τάξης των 3,8 εκατ. Ευρώ.
Την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η τιμή διάθεσης και η κατανομή των νέων μετοχών.Την προσεχή Δευτέρα, η αποδέσμευση κεφαλαίων επενδυτών, διαγραφή από την ΕΝ.Α, δημοσίευση ανακοίνωσης για την έναρξη διαπραγμάτευσης και από Τρίτη στην ρυθμιζόμενη αγορά του ΧΑ. Οι ευχές ολόκληρης της επενδυτικής κοινότητας συνοδεύουν τηνεξειδικευμένη εταιρεία. Μετά από καιρό, επιτέλους, θα δούμε και μία νέα παρουσία στην Κύρια Αγορά. Έστω και εκ μεταγραφής από την Εναλλακτική.
Η Entersoft ήταν από τις πρώτες εταιρείες που εισήλθαν στηνΕναλλακτική Αγορά του ΧΑ και είναι η πρώτη που μετατάσσεται στην Κύρια. Τα τελευταία χρόνια, ηEntersoft καταγράφει διψήφια ποσοστά ετήσιας ανάπτυξης, σε μια μάλλον στάσιμη αγορά.
Share This