Η Mohegan Gaming & Entertainment (MGE), κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης εκπληκτικών θερέτρων ολοκληρωμένης ψυχαγωγίας (IER) ανά τον κόσμο, ανακοίνωσε το πιο πρόσφατο μέλος της εκτελεστικής ηγετικής της ομάδας με μια στρατηγική προαγωγή με σκοπό την περαιτέρω διατήρηση και προώθηση της μεγέθυνσης και της ανάπτυξης της εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες και διεθνώς.

Με άμεση ισχύ, ο Mark Rosa διορίζεται επισήμως ως Ανώτερος Αντιπρόεδρος (SVP) και Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων (CIO) της Mohegan Gaming & Entertainment με σκοπό να επιβλέπει τις στρατηγικές επιχειρηματικές αποφάσεις σε σχέση με την τεχνολογία σε όλες τις ιδιοκτησίες της MGE.

«Καθώς εξακολουθούμε να βαδίζουμε σε αυτή την πορεία της στρατηγικής ανάπτυξης, αποστολή μας ήταν πάντα να φτιάξουμε την καλύτερη εκτελεστική ομάδα στον τομέα» δήλωσε ο Mario Kontomerkos, Διευθύνων Σύμβουλος.

«Με το iGaming και την τεχνολογία κινητής να κινεί τον κλάδο των καζίνο σήμερα, η Mohegan Gaming & Entertainment έχει την τιμή να καλωσορίζει τον Mark Rosa στην ομάδα της, απ’ όπου θα διαχειρίζεται την αυξημένη χρήση της τεχνολογίας αιχμής που θα καθιερώσει σε ισχυρότερη θέση την επιχείρηση MGE στην ανάπτυξη και επέκταση τα επόμενα χρόνια».

Ο Mark Rosa, CPA, CIA, CISA, κουβαλά μαζί του σειρά ετών σε θέσεις τεχνικής ηγεσίας και εμπειρίας στη νέα του θέση ως Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων της Mohegan Gaming & Entertainment. Ο Mark θα είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική καθοδήγηση και το όραμα όλων των δραστηριοτήτων πληροφορικής (IT), συμπεριλαμβανομένης της καινοτομίας, της υποδομής, της αρχιτεκτονικής, της ανάπτυξης εφαρμογών, του ανασχεδιασμού της επιχειρηματικής διαδικασίας, των δικτύων, των επιχειρήσεων ασφάλειας και τεχνολογίας και της υποστήριξης.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η MGE θα παραμείνει στο προσκήνιο των τάσεων του κλάδου, ο Mark θα έχει την υποχρέωση να αξιολογεί τη σχετική επίπτωση της αναδυόμενης τεχνολογίας στις στρατηγικές επιχειρηματικές ανάγκες και να ερμηνεύει τη σημασία τους για την ανώτερη ηγετική ομάδα.

Ως μέλος της ανώτερης ηγετικής ομάδας, ο Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων (CIO) θα παρέχει, επίσης, συστάσεις και βαθιά γνώση τόσο στις τρέχουσες όσο και στις προοδευτικές τεχνολογίες σε σχέση με την ανταγωνιστική θέση της εταιρείας. Επιπλέον, θα είναι υπεύθυνος για τον σχηματισμό, την ανάπτυξη και τη διατήρηση μιας παγκοσμίου κλάσης ομάδας πληροφορικής στις ιδιοκτησίες της MGE.

Υπό την ηγεσία του Διευθυντή Πληροφοριακών Συστημάτων Mark Rosa, η Mohegan Gaming & Entertainment επιλαμβάνεται του θέματος της ανάπτυξης στην ψηφιακή καινοτομία και το online gaming συνεχίζοντας να εξελίσσει την εμπειρία παίκτη.

Η νέα εφαρμογή για κινητά «Mohegan Sun Beyond» παρουσιάστηκε το 2019 με το iPro με σκοπό να προσφέρει μια προηγμένη πλατφόρμα σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο online πρόγραμμα θερέτρων ολοκληρωμένης ψυχαγωγίας στην αγορά.

Οι προσπάθειες της MGE για το ψηφιακό παιχνίδι περιλαμβάνουν και κυμαίνονται από τα αθλητικά στοιχήματα, το online παιχνίδι και προσφορές play for fun σε τέσσερις ιδιοκτησίες συμπεριλαμβανομένων του Κονέκτικατ, της Πενσιλβάνια, του Νιου Τζέρσεϊ και του Καναδά. Η εφαρμογή Mohegan Sun Beyond είναι διαθέσιμη μέσω των καταστημάτων εφαρμογών της Google Play και της Apple.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This