Επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της Vodafe, Νικ Ριντ, ότι η εταιρεία θα προχωρήσει σε επενδύσεις που θα υπερβούν τα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Την αποκάλυψη έκανε στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τεχνολογικός κόμβος η Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως η Ελλάδα, χάρη στο καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της και στη φιλοαναπτυξιακή πολιτική που έχει πλέον, προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και μπορεί να αποτελέσει τεχνολογικό κόμβο για την ευρύτερη περιοχή.

Επενδύσεις τα επόμενα 4 χρόνια

Από την πλευρά του, ο κ. Ριντ διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του Ομίλου Vodafone στην ελληνική οικονομία και αναφέρθηκε στις επενδύσεις της εταιρείας σε σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες στην Ελλάδα.

Επίσης, επιβεβαίωσε ότι η Vodafone προγραμματίζει συνεχιζόμενες επενδύσεις σε δίκτυα και υποδομές τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ υπενθύμισε τη διαρκή στήριξη του Ομίλου στη νέα γενιά της Ελλάδας και στην αντιμετώπιση του brain drain, μέσα από συνεργασίες με νεοφυείς επιχειρήσεις, δημιουργία θέσεων εργασίας καθώς και δράσεις και προγράμματα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων.

Ποιοι συμμετείχαν στη συνάντηση

Στη συνάντηση έλαβαν επίσης μέρος, από πλευράς κυβέρνησης, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης και ο προϊστάμενος στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

 

Share This