Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να υπογραφεί η, 40ετούς διάρκειας, σύμβαση παραχώρησης της μαρίνας Αλίμου. Όπως ανέφερε, κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη αναλυτών, η διοίκηση της παραχωρησιούχου του έργου, Ελλάκτωρ, σχεδιάζει να επενδύσει ποσό της τάξης των 100 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του τιμήματος αγοράς) για την αναβάθμιση της εγκατάστασης.

Οι επικεφαλής της εισηγμένης, με αφορμή την πτώση της μετοχής κατά 30% της εισηγμένης την περασμένη Πέμπτη, διέλυσαν, κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη, με κατηγορηματικό τρόπο φημολογία «η οποία βασίστηκε σε μία σειρά ψεύτικων ισχυρισμών» όπως ανέφερε, χθες, ο πρόεδρος του δ.σ. της Ελλάκτωρ Γιώργος Προβόπουλος.

Η Ελλάκτωρ, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, δίνοντας έμφαση στις παραχωρήσεις, αύξησε το ποσοστό της στην Αττική Οδό κατά 6,5%, στο 65,8%, έχοντας εξασφαλίσει για 40+10 χρόνια την παραχώρηση της μαρίνας Αλίμου. «Μετά την υπογραφή της σύμβασης μέχρι το τέλος Μαρτίου, θα πραγματοποιήσουμε μια επένδυση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, διευρύνοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο των έργων παραχώρησής μας σε έργα πέραν των αυτοκινητοδρόμων».

 

 

 

 

Share This