Στο χαρτοφυλάκιο της Trastor ανήκει πλέον οριστικά το πολυώροφο κτίριο που στέγαζε κάποτε τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Στα χέρια της Trastor περνάει οριστικά πλέον το πολυώροφο κτίριο που στέγαζε κάποτε τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, ενώ στο παρελθόν είχε βρεθεί εκεί και το υπουργείο Ανάπτυξης.

Όπως αναφέρει η εισηγμένη στην ανακοίνωση της, η Trastor AEEAΠ προχώρησε σήμερα στην υπογραφή σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης ύψους 25.000.000 ευρώ με την Εθνική Leasing για την απόκτηση πολυώροφου κτιρίου γραφείων που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου αρ. 80 & Παπαδιαμαντοπούλου στην Αθήνα με συνολική επιφάνεια 14.957 τ.μ.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor, Τάσος Καζίνος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Trastor, αξιοποιώντας μεθοδικά και στοχευμένα τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται, διευρύνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιό της με την αγορά ενός εμβληματικού κτιρίου. Σε υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου της Εταιρείας σε επενδυτικές ευκαιρίες που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, η αξιοποίηση και αναβάθμιση του συγκεκριμένου ακινήτου θα προσφέρει προστιθέμενη αξία και θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Trastor στην αγορά του real estate».

 

 

 

Share This