Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους και Logistics, κατόπιν των εξελίξεων των τελευταίων ημερών σχετικά με τον κορονοϊό (COVID -19), υλοποιεί Σχέδιο Δράσης προκειμένου να υποστηρίξει τους Επαγγελματίες της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, και συγκροτεί μια ομάδα εταιρειών, η οποία θα ονομάζεται στο εξής «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» και θα προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες απαντώντας σε ερωτήματα που απασχολούν για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων μας, όπως εργασιακά, φορολογικά, φοροτεχνικά, ασφαλιστικά, εισαγωγές – εξαγωγές, ασφάλιση κινδύνων, αποζημιώσεις, εκτελωνισμούς, αποστολές εμπορευμάτων (εσωτερικού – εξωτερικού).

Οι εταιρείες που μέχρι σήμερα αποδέχτηκαν το κάλεσμα της Ένωσης και συγκροτούν την ομάδα είναι οι ακόλουθες: CARGO 360,TRUCK & CARGO INSURANCE, QUIX GLOBAL SA, CAELMUS CONSULTANCY EE, TUV AUSTRIA HELLAS.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η αντιμετώπιση μιας πανδημίας, όπως αυτή του κορονοϊού, είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία έχει δημιουργήσει έκτακτα δεδομένα επείγοντος χαρακτήρα τα οποία επηρεάζουν ιδιαίτερα και την εφοδιαστική αλυσίδα. Στην προσπάθεια αυτή έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι Επαγγελματικοί Φορείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, όπως καλούμε και όλους τους επαγγελματίες οι οποίοι καλύπτουν τομείς εκτός των προαναφερθέντων και επιθυμούν να συμμετέχουν στην ομάδα, να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του συνδέσμου μας κα. Κομνηνού Ευαγγελία στο τηλέφωνο 210-3469606 ή αποστολή στο mail info@cold.org.gr και να δηλώσουν τα στοιχεία τους. Η Ένωση θα διαθέτει με αμεσότητα και εγκυρότητα το σύνολο των οδηγιών και των διευκρινήσεων που θα δίνονται».

 

 

 

 

 

Share This