Μετά την ανακοίνωση νέων μέτρων από τους τρεις υπουργούς του οικονομικού επιτελείου για το νέο πακέτο μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία, την σκυτάλη παίρνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Φέτος το Πάσχα θα είναι αλλιώς, δεν θα γιορτάσουμε στο χωριό, δεν θα ψήσουμε αρνί στις αυλές των σπιτιών μας. Έχουμε μπροστά μας πολλά χρόνια να γιορτάσουμε. Γιατί καμία μέρα δεν θα είναι πια ίδια, αν από επιπολαιότητα χάσουμε κάποιον δικό μας» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κόβοντας κάθε περιθώριο για σχεδιασμούς μετακινήσεις την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Η κυβέρνηση εδώ και λίγες ημέρες στέλνει μήνυμα στους πολίτες ότι το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό και πιο… μαζεμένο, αφού δεν θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις, πόσο μάλλον ταξίδια στα χωριά και στα νησιά. Το μήνυμα αναμένεται να συνεχιστεί να αποστέλλεται στους πολίτες όλο το επόμενο διάστημα με μεγαλύτερη ένταση, αφού οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα ήταν καταστροφικό να ατροφήσουν τα μέτρα τις ημέρες του Πάσχα, όταν και αναμένεται κορύφωση της επιδημίας.

 

 

 

 

 

Share This