Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, το efood αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά 250.000€ προκειμένου να συμβάλλει ουσιαστικά στον αγώνα αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Το ποσό αυτό θα διατεθεί συνολικά στην αγορά νοσοκομειακού εξοπλισμού για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας δημοσίων νοσοκομείων αναφοράς σε όλη την Ελλάδα (monitor μέτρησης ζωτικών λειτουργιών ενηλίκων, αντλίες έγχυσης φαρμάκων, νοσοκομειακοί αναπνευστήρες, οξύμετρα κ.α.), αλλά και γευμάτων για τους ανθρώπους που μάχονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Με στόχο την περαιτέρω ισχυροποίηση των σκοπών αυτών, και εστιάζοντας στην προσπάθεια ενίσχυσης του νοσοκομειακού εξοπλισμού και στη στήριξη όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, το efood προσκαλεί τους χρήστες της πλατφόρμας να βοηθήσουν και να αυξήσουν τη δωρεά των 250.000€ συμβάλλοντας με 0,50€ στις επόμενες παραγγελίες τους.

Τόσο η δωρεά του efood, όσο και η επιπλέον συνδρομή των χρηστών, θα δοθούν μέσω του Σωματείου “ΠΝΟΗ” – μέλος της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” σε ό,τι αφορά το νοσοκομειακό εξοπλισμό, και με την καθοδήγηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σε ό,τι αφορά τα γεύματα.

 

Share This