Η εταιρεία ταχυμεταφορών θέλοντας να απαντήσει στα δημοσιεύματα μετά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αρμόδια κλιμάκια πως διατηρεί σταθερές τις χρεώσεις της.

Σε καμία αναπροσαρμογή της τιμολογιακής της πολιτικής δεν έχει προχωρήσει η Speedex, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ταχυμεταφορών που θέλησε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που υπήρξαν χθες σχετικά με τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλες τις εταιρείες του κλάδου και αν διαπιστωθεί εναρμονισμένη πρακτική το θέμα θα παραπεμφθεί, για περαιτέρω έλεγχο, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας:

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων αναφορικά με τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες στην εταιρεία μας από κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων-Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, θα θέλαμε σας ενημερώσουμε πως αυτός έγινε στα πλαίσια των ελέγχων που πραγματοποιούνται σε όλες τις εταιρείες του κλάδου των Ταχυμεταφορών.

Η εταιρεία μας, στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες που βιώνουμε όλοι λόγω της διασποράς του ιού COVID-19 και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και παραμένει στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης, μεταφέροντας καθημερινά αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Η SPEEDEX δεν προέβη σε καμία αναπροσαρμογή της τιμολογιακής της πολιτικής διατηρώντας σταθερές τις χρεώσεις της.

 

 

 

 

 

Share This