Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas διαθέτουν δωρεάν περισσότερα από 270.000 προϊόντα σε ΕΚΑΒ, ΕΟΔΥ, Νοσοκομεία Αναφοράς και Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Αρωγοί στην μάχη που δίνει καθημερινά το υγειονομικό προσωπικό απέναντι στην επιδημία του νέου κορονοϊού και τους συμπολίτες μας που πλήττονται, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas διαθέτουν δωρεάν τα προϊόντα τους σε ΕΚΑΒ, ΕΟΔΥ, Νοσοκομεία Αναφοράς και Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η μάχη που δίνουν καθημερινά οι υγειονομικοί φορείς της χώρας με την Covid-19 είναι δύσκολη και επίπονη και η συνεισφορά κάθε ιατρού και νοσηλευτή ανεκτίμητη. Ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas, μεταξύ άλλων σημαντικών πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει, στέκονται από την αρχή αυτής της κρίσης δίπλα σε ιατρούς και νοσηλευτές και τους υποστηρίζουν έμπρακτα μέσα από τη δωρεάν διάθεση των προϊόντων τους. Παράλληλα παραμένουν στο πλευρό των Κοινωνικών Παντοπωλείων διαθέτοντας τα προϊόντα τους για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των συνανθρώπων μας.

«Μέχρι σήμερα, οι εταιρείες έχουν διαθέσει περισσότερα από 150.000 προϊόντα σε 15 Νοσοκομεία Αναφοράς και αποκλειστικής νοσηλείας σε όλη την Ελλάδα, σε Εθνικά Κέντρα Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) ανά την Ελλάδα και στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και δεσμεύονται να συνεχίσουν να καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες τους για όσο χρειαστεί. Μια κίνηση απλή, αλλά με βαθύ συμβολισμό. Ένα ευχαριστώ προς περισσότερους από 19.000 ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές που αυτές τις μέρες βρίσκονται στην “πρώτη γραμμή” μιας συντονισμένης εθνικής προσπάθειας.

Επιπλέον, οι εταιρείες συνεχίζουν και στηρίζουν σταθερά τις αυξημένες ανάγκες των Κοινωνικών Παντοπωλείων και των ευπαθών ομάδων, έχοντας ήδη διαθέσει περισσότερα από 120.000 προϊόντα από την αρχή αυτής της κρίσης».

 

 

 

 

Share This