Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την αγωνία και τον φόβο όσων εργάζονται στην πρώτη γραμμή στους τομείς υγείας. Οι φαρμακοποιοί στην Ελλάδα ήταν και παραμένουν στο μυαλό του ελληνικού λαού ο πρώτος πυλώνας της υγείας…… Για να είμαστε όλοι καλά!

Το SBC  συνάντησε τη φαρμακοποιό Αιμιλία Νικέλλη όπου μας περιέγραψε πως άλλαξε η καθημερινότητά μας και πως  η επιστροφή στην κανονικότητα φαντάζει σαν η μόνη διέξοδος!

« Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια αυτό που ζούμε οι φαρμακοποιοί. Είμαστε και εμείς στην πρώτη γραμμή » τονίζει η κυρία Νικέλλη.

«Βλέπεις την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά των πολιτών με το που θα μπουν στο φαρμακείο » λέει η κυρία Νικέλλη και προσθέτει όλες οι ερωτήσεις είναι γύρω από τον κορωνοϊό. 

«Δεν προλαβαίνω να δω το παιδί μου! Την οικογένεια μου. Δουλεύω ατελείωτες ώρες και έρχομαι σε επαφή καθημερινά με δεκάδες ανθρώπους» 

«Γυρνάω σπίτι κάθε βράδυ και φοβάμαι μην έχω κολλήσει κάτι».

Eίμαστε στην δύση μια πρωτόγνωρης κατάστασης ας δείξουμε όλοι συνέπεια και πειθαρχία στις αποστάσεις και στα μέτρα …..εσείς σπίτι…. εμείς στο καθήκον !

Share This