Καμία διακοπή υδροδότησης δεν θα γίνει την τρέχουσα περίοδο, λόγω μη εξόφλησης λογαριασμού, διευκρινίζει η ΕΥΔΑΠ με ανακοίνωση της. Σήμερα παρατηρήθηκαν ατελείωτες ουρές στα κεντρικά ταμεία της ΕΥΔΑΠ στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια. Πολίτες με ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς, οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής, έσπευσαν από το πρωί να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους στα ταμεία του Οργανισμού.

Η Εταιρεία αναφερόμενη στη «μεγάλη προσέλευση κοινού στα ταμεία της, που άνοιξαν και πάλι από χθες» ευχαριστεί τους πελάτες της «για τη συνέπεια που επιδεικνύουν στην πληρωμή του λογαριασμού τους».

Συστήνει μάλιστα στους πελάτες να εξοφλούν τους λογαριασμούς μέσω:

  • της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.eydap.gr για την πληρωμή λογαριασμών με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής, ή προπληρωμένης κάρτας των συνεργαζόμενων Τραπεζών, χωρίς χρέωση προμήθειας, και
  • των ATMs, αυτόματων μηχανημάτων, πάγιας εντολής, web banking συνεργαζόμενων τραπεζών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ:

Σε συνέχεια επαναλειτουργίας των Ταμείων της ΕΥΔΑΠ από τη Δευτέρα 4 Μαΐου και μετά τη μεγάλη προσέλευση κοινού, η Εταιρεία θέλει να ευχαριστήσει τους πελάτες της για τη συνέπεια που επιδεικνύουν στην πληρωμή του λογαριασμού τους.

Η Εταιρεία επιθυμεί να υπενθυμίσει ότι τα Ταμεία της λειτουργούν με βάση τις οδηγίες των Αρχών, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία τόσο των Πελατών όσο και των Εργαζομένων (τήρηση μέγιστου αριθμού εισερχομένων ανά χώρο, θερμομέτρηση κατά την είσοδο, κλπ.).

Υπενθυμίζεται επίσης ότι καμία διακοπή υδροδότησης δεν γίνεται κατά την τρέχουσα περίοδο, λόγω μη εξόφλησης λογαριασμού.    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, η Εταιρεία συστήνει στους πελάτες της να εξοφλούν τον λογαριασμό τους μέσω:

Του www.eydap.gr για την πληρωμή λογαριασμών με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής, ή προπληρωμένης κάρτας των συνεργαζόμενων Τραπεζών, χωρίς χρέωση προμήθειας.

Των ATMs, αυτόματων μηχανημάτων, πάγιας εντολής, web banking συνεργαζόμενων Τραπεζών.

 

 

Share This