Σε αυτή την παγκόσμια δοκιμασία που πλήττει και τη χώρα μας η Siemens Healthineers στέκεται αρωγός στην προσπάθεια αντιμετώπισης της νόσου COVID-19.

Παρέχει δύο Υπερηχοτομογράφους Acuson Redwood, σύγχρονης τεχνολογίας, σε Νοσοκομεία αναφοράς, ώστε να συνδράμει στα στάδια της πρόγνωσης, θεραπείας και επαναξιολόγησης της πορείας των ασθενών με νόσο COVID-19.

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα κλινικών εφαρμογών και με υψηλής ευκρίνειας απεικόνιση, ο υπερηχοτομογράφος Acuson Redwood, συμβάλλει στην έγκαιρη και ακριβή διάγνωση νοσημάτων του θώρακα καθώς και στην άμεση αξιολόγηση της δομής και της λειτουργικότητας οργάνων και αγγείων των ασθενών.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύστημα υπερήχων βασισμένο σε καινοτόμο αρχιτεκτονική που διαθέτει προηγμένες εφαρμογές και εργαλεία με τεχνολογία AI (Artificial Intelligence)

Αυτά τα χαρακτηριστικά, μαζί με τον ευέλικτο σχεδιασμό, συνιστούν μια αποτελεσματική λύση, ικανή να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες διαφόρων Νοσοκομειακών τμημάτων (ακτινολογικό τμήμα, εξωτερικά ιατρεία, τμήμα επειγόντων περιστατικών, μονάδα εντατικής θεραπείας) ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δημοσθένης Τζιόλιας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SIEMENS HEALTHCARE ABEE, «Σε αυτή την πρωτοφανή παγκόσμια δοκιμασία, η Siemens Healthineers προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και τεχνολογίες, συμβάλλοντας στην κοινή προσπάθεια ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και υποστήριξης του σημαντικού έργου όλων των επαγγελματιών υγείας. Για εμάς, η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί προτεραιότητα».

Share This