«Η αγορά ξηρού φορτίου ανακάμπτει από μια περίοδο ιστορικά χαμηλών ναύλων και Seanergy μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τις σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν» δήλωσε Πρόεδρος, ο Σ. Τσαντάνης.

Την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου ανακοίνωσε η Seanergy Maritime Holdings Corp.Tο πρόγραμμα ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου 2020 και η εταιρεία έκτοτε άντλησε κεφάλαια ύψους 31 εκατ. δολαρίων περίπου.

Ο κ. Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το πέρας και της τελευταίας προσφοράς μετοχών της Εταιρείας μας, η οποία  σηματοδοτεί και την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος αύξησης του μετοχικού μας κεφαλαίου. Ως αποτέλεσμα του ισχυρού ενδιαφέροντος θεσμικών επενδυτών, αντλήσαμε περίπου 31 εκατ. δολάρια με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της κεφαλαιακής μας θέσης.

Η αγορά του ξηρού φορτίου ανακάμπτει σταδιακά από μια περίοδο ιστορικά χαμηλών ναύλων και Seanergy βρίσκεται σε ισχυρή θέση ώστε να αξιοποιήσει πλήρως τις σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν».

 

 

 

Share This