Απο σήμερα επαναλειτουργούν οι επιχειρήσεις με αντικείμενο το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, σιδηρικών, χρωμάτων και τζαμιών, χαλιών, κιλιμιών και επενδύσεων δαπέδου και τοίχου, ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, επίπλων, φωτιστικών και άλλων ειδών οικιακής χρήσης, εγγραφών μουσικής και εικόνας, παιχνιδιών, κάθε είδους ενδυμάτων, υποδημάτων και δερμάτινων ειδών, καλλυντικών και ειδών καλλωπισμού, ρολογιών και κοσμημάτων, καινούργιων ειδών και μεταχειρισμένων ειδών.

Επίσης, ξεκινούν να λειτουργούν ξανά οι επιχειρήσεις ενοικίασης και εκμίσθωσης ειδών αναψυχής και αθλητικών ειδών, ενοικίασης βιντεοκασετών και δίσκων (βιντεοκλάμπ), ενοικίασης και εκμίσθωσης άλλων ειδών προσωπικής ή οικιακής χρήσης, τα καταστήματα shop-in-shop, οι σχολές οδηγών, τα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών και οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών διαιτολογίας. Από αυτή τη Δευτέρα, εξάλλου, θα επιτραπεί ξανά η πώληση στις λαϊκές αγορές ειδών ένδυσης και υπόδησης, υφασμάτων, χαλιών και εν γένει κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.

Τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και οι επιχειρήσεις διαιτολογίας θα ξεκινούν να λειτουργούν στις 10 π.μ., με εξαίρεση τα καταστήματα πώλησης σιδηρικών – χρωμάτων, των οποίων η λειτουργία επιτρέπεται να ξεκινάει από τις 7 π.μ. προκειμένου να εξυπηρετούν οικοδομικές εργασίες. Κατά περίπτωση θα επιτρέπεται η διεύρυνση του ωραρίου ως προς το κλείσιμο των καταστημάτων

Share This