Απο σήμερα 15 Μαΐου άλλο ένα κύμα πληρωμών που περιλαμβάνει την καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 800 ευρώ για ειδικές κατηγορίες εργαζομένων.

Παράλληλα στο τέλος Μαΐου θα πληρωθούν όσοι εργαζόμενοι και επιστήμονες δεν έχουν πληρωθεί λόγω λάθος ΙΒΑΝ και περαιτέρω διασταυρώσεων. Έτσι ξεκινά από τις 15/5 η καταβολή αποζημιώσεων ειδικού σκοπού για τις ειδικές κατηγορίες και για κάποιους εργαζόμενους που δεν είχαν πληρωθεί για διάφορους λόγους τα 800 ευρώ. Πρόκειται για τους εργαζόμενους των ειδικών περιπτώσεων που ολοκληρώθηκε η υποβολή των αιτήσεων και ανάμεσα τους είναι εργαζόμενοι σε επίσχεση εργασίας, οι δανειζόμενοι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι σε επιχείρηση που μεταβιβάστηκε κ.α.

Παράλληλα την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει άλλο ένα κύμα πληρωμών για τους επιστήμονες που υπέβαλλαν αίτηση μέχρι τις 15 Μαΐου για την οικονομική ενίσχυση των 600 ευρώ. Παράλληλα θα πληρωθούν από την ερχόμενη Τρίτη οι εργαζόμενοι των ειδικών κατηγοριών που κάνουν αιτήσεις μέχρι τις 17 Μαΐου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ειδικού μηχανισμού στήριξης των εργαζομένων supportemployees.services.gov.gr.

Share This